cara dapat jantina (ikhtiar je)

ada sesape kat sini yg penah mecuba cara2 untuk dapatkan beby girl & menjadi tak ? kalau ada, sila share di ruangan komen ya…tahu jantina tu Allah yg beri tapi tak salah kita ikhtiar kan..sbb sy dh ada 2 pistol…hehehe thankyou 😇🥰#bantusharing #ingintahu #jantinababy

13 Balas

yg sy dlu ..brsma sblm subur sbb sperma yg puan lmbat..lpas brsma tu mndi air suam..sbb ad bca klu mndi air suam sperma yg laki mati..tggl yg puan je...xthu la tu btol ke x...sy cuba je..tp alhamdulillah dpt bby girl utk no.2...yg sulong laki...

10mo ago

yup btol la brgntung pda sperma suami kite...mksd sy sperma laki puan tu kromosom tu la...itu iktiar yg sy bt la..ikut ape yg sy bca..alhamdulillah dpt...kite cuma iktiar je..laki puan kite terima jgk..smua tu ktntuan Allah...kite hnya mrncang...