cara dapat jantina (ikhtiar je)

ada sesape kat sini yg penah mecuba cara2 untuk dapatkan beby girl & menjadi tak ? kalau ada, sila share di ruangan komen ya…tahu jantina tu Allah yg beri tapi tak salah kita ikhtiar kan..sbb sy dh ada 2 pistol…hehehe thankyou 😇🥰#bantusharing #ingintahu #jantinababy

13 Balas

saya ad dgr penerangan ustaz ni.. cara2 nak dapat Anak lelaki/perempuan. contoh Nye kalau bersama suami klimaks dulu maka jika kite mengndung kite akan dpt bby girl. kalau nak Anak boy isteri yang kene klimaks dulu. sy ingatkan benda tu mcm xde dlm sains sbb xprnh dgr mana doktor ckp psl ni tapi rupanye hr tu ad jugak doktor yg ckp psl benda ni. sy trtengok video TikTok Dari doktor Rai. yg femes kat TikTok tu . dia prnah ckp psl ni.. kebenaran utk benda ni saya Pon xtahu la betul ke x..wallahua'lam

10mo ago

haa aah btol2 tu sis