air zam zam

Ada sesapa.tahu kat mana nak dapatkan air zam zam area.klang n shah alam?

2 Balas

Sis air zamzam da tak jual kat kedai2 kitab da..mmg kna bwa masuk dari mekah. Kalau ada saudara yg pg haji bole la minta dia kirimkan tp kita jgn la minta tlg mulut je kna bagi duit jga..sbb cost nk posting tu xfair la kalau org lain kna cover.

5y ago

Its ok sis. Saya pun sblm ni cari jga mana nk dpt air zam2 and bru tau rupanya da xde kat kdai2 kitab sbb issue penipuan dulu. Pkcik kedai tu yg bgtau bole la kirim saudara yg ke mekah minta diaorg post. Tp iye pun mcm kwan kerja minta org dari sana (mgkin saudara dia) post, now tggu airnya sampai je. Tak tanya plak brpa cost.

Dekat kompleks pkns s.alam, ada kedai arab yg jual mcm2 brg dr sana..air zamzam pn ada

5y ago

Takpe.. Kalau takde pun takpe... Saya cuba tgk kat kompleks tabung haji insyaallah