soalan : normal ke asyik terkencing semasa mengandung minggu 12 masuk 13?

ada sapa² boleh terangkan apa maksud kalau kerap nk kencing je. sy pregnant first baby.. tq semua 🌷#ingintahu

2 Balas

Normal awk. Rajin2 la baca apa2 bahan bacaan psl ibu mengandung ni ye. Ada bnyk je artikel psl apa akan berlaku sepanjang ibu mengandung pada trim1, trim2, trim3. Xsalah pn before kawin kita dah start baca dan bljr benda ni smua sbb kita sndiri blh bljr dri ni utk persiapan pda masa akan dtg. Xpyh la nt balik2 nak tanya dekat sni kn. Senang je ada masa terluang search dekat google. Hehe salam.

normal je.. nt dkt nk beranak lg kerap