Tips minum air gula

Ada sapa2 boleh share tips tak nak minum air gula.. Saya tak pernah minum lagi.. Kamis nie 1St time for 28 week.. Dengar kata ada Yang muntah la, tu la nie la.. Sapa2 share tips boleh..? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

22 Balas

tips..minum kalau boleh sekali nafas je..jgn minum sikit2 nnt loya.. kalau dpt suam tu terus je teguk baca bismillah dlu 😅

mase minum sy anggap sy mnum milo ais.. kalau nk mntah sy ckp kat diri sy.. nnt kene mnum lg.. so tahann.. tahan... gitu😁

Takde tips for me. Tp disebabkan lapar n haus puasa 1 malam, terus teguk je tak payah fikir apa2🤣

minum terus je sis, jgn stop, 1 go terus teguk segelas tu, kalau pelan2 nak teguk lg susah nak telan

Takde tips. Mindset pkir air tu sedap je 😅. Then minum sekali jalan.

beli air gula perisa oren. ltk dlm peti. esok bwk sblom g kk. minum sejuk2. okey . sodap. hehe

Ok je sis, x teruk sgt , minum slow slow, InsyaAllah u can do it

lagi satu lepas minum air gula tu terus ke tandas kumur mulut

minum masa tgh suam2.. x likat sgt masa tu

Minum sekali teguk je jgn stop😵‍💫