saya hamil atau tidak

Ada sapa² bole bagitahu tak ? Saya hamil atau tidak ? Sebab line sebelah tu agak samar² . Saya tanya mak saya , dia kata tidak 😖

saya hamil atau tidak
20 Balas

Macam saya dulu ..first check samar2.. after seminggu check balik line tu makin terang.. alhamdulillah pergi scan positif pregnant..now dah 10 weeks😊

4y ago

Yeke ? Alhamdulillah . Sy pn rase tggu bln depan nk cek blek sbb sy bru sbln. Da lmbt dtg bulan tu sje2 buat testpack

Baru weak positif ni mom,tnggu 1minggu bgt2,cek balik,,hrmon blm bnyk sis,,klu nak cek di pagi hari,,hihiii,,gud luck sis,jaga kshtn dan jgn dlu aktif sngt

4y ago

Sa pernh jga mcm ni mom,cek kncing pudar sngt dan kena surh cek balik 2minggu bgt2,,tpi kcwa nya sa mom,,blm smpi tamu jnii nak test balik kncing da dtg bulan,,tpi dua hari shja dtag kotor,,,

Sy dapt mcm ni.. mmg excited da.. sbb klu line kaler merah... mmg ade harapan tu.. .tp diam3 suda.. hari2 cek ... stok upt banyak.. beli kat lazada...

4y ago

Oowh.. ye ke.. take it as positive vibes.. sbb de naik 2 line.. mybe bln depan ade rezwki..

Positif . 100persen sure . Cuma masih awl . Sbb tu line kurng jelas . Tnggu sminggu 2 lg. Nnty line pekat ya ampun

4y ago

Klaw ade alhamdulillah 😊 tq sis

Alhamdulillah positif.. Cuma masih awal lg sbb tu line belum terang.. Tgu lg seminggu cek lg mesti line dah terang

4y ago

Alhamdulillah klaw ade 😊 nty sy testpack blek

Positif. Cuma awal sgt tu. Check skali lgi seminggu dua. If nk kepastian betul,bleh check upt kat kk.

Positif sis... Tunggu 1 minggu or 2 minggu cam tu test lagi ya... Maybe masih awal ☺️

4y ago

Tq sis 😊 doa2 kn sy ye.

Boleh try check lg 1 mggu lpas ni..komfirm terang line tu...cdgn sy..

4y ago

Ok sis. Nty sy try testpack blek

Pregnant ni sama mcm sy mula2 dulu tp hari2 sy check makin lama makin pekat

4y ago

Amin hrp ada rezeki awk kali ni💖take care & jgn buat keje berat lg baru2 ni sbb awk pon xkonfem lg kan just berjaga2 la☺️

Sy pon mcm tu... Try smggu lg... Cri pregnant test yg sensitif sikit..