Rasa dada tersekat2..

Ada sapa yang tengah pregnant Alami macam saya x..rasa macam angin tersekat dekat dada..bila tepuk2 belakang baru sendawa xsampai berapa minit rasa tersekat balik.. nk telan air liuq pon xselesa.. kandugan baru nak masuk 2bulan 6hari..minggu depan baru temu janji bukak buku pink.. #pregnancy

1 Balas

biasa la tu...sbb ad bnda baru dlm bdn kita...ni baru 2m..nt dah 30m++ lg la...kadang bole rasa lemas ms tido...pape pon...try buh minyak angin kt tengkuk n blakang sblum tdo..

4y ago

sy gna minyak angin biasa je...mlm2 sblm tdo...sapu dkt betis..tapak kaki..atas dada...pas tuh mtk tlg somi urut jap atas blkg...