Salam mommy2 semua

Ada sapa tak tahu cara macam mana nak turunkan gula dalam badan ketika mengandung? 😢😢 Saya pregnant 4bulan tiba2 ada kencing manis lepas minum air gula..saya jenis memang tak mkan mnum bnda manis sngat .. #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

mommy buat bsp bacaan gula normal x? mcm sye minum air gula je yg sangkut, bile buat bsp bacaan gula semua cantik je. before mkn bwh 5 after 2hour mkn bwh 7. jadi doc kate gula sye normal biasa je.

2y ago

sya bru brcadang nak beli machine utk check gula mommy ..kat kk sni diorg mnta 7kali sehari ..nak tanya ..akan mnum air gula lagi ke pasni? 😂