pros and cons pasang iud

ada pros and cons tak pasang iud ni? i ingat nak pasang iud lah tapi still 50/50 sebab overthinking teruk hahaha. (takut mengandung lagi) 🥹 sekarang tengah on pil desolon je so far alhamdulillah okay je. berat tu naik la jugak cuma asyik nak makan jelah. ada hari biasa je, ada hari lapar gila macam tak makan. anak dah nak masuk 1y girl tapi kuat bf yeee dengan ngempeng nya lagi

1 Balas

Okay ja sis

4w ago

Period regular every month Hormones stabil Berat pon dah turun Sebelum ni pernah ambik pills n depo berat naik 10kg dalam setahun Selera makan sangat