UPT negative, then lusa check lagi,UPT positive? ada possibility mcm tu?

Ada possibility tak untuk UPT positive if, mula2 kita check negative, then dua tiga hari lepas pada tu kita check UPT lagi..? atau ada waktu tertentu untuk check UPT spt yg disarankan dalam apps2 period track cth, Oviahealth, Flo? #6monthsttc

5 Balas

Penah jadi kat saya.. Period lewat sehari,saya buat upt.. Result -ve.. Lepas tu period lewat seminggu,saya buat upt petang.. Result +ve