GDM on inculin

Ada pengalaman apa yg menakutkan psl gdm yg tinggi pasal baby atau mommy tak ? Share sikit 29w gdm paling rendah 4.9 paling tinggi 9.7 🥺 dah start on inculin takutlah

1 Balas

saya gdm 11.8 tapi on diet je sebab bsp saya cantik. plus saya underweight tapi sangkut gdm maybe sebab genetik family or pregnancy hormones. awak punya bsp cantik tak? it’s ok kalau dah start on insulin, that’s more better. doa je yang baik baik