Saya tk dtg haid 2 bulan tp check upt negatif

anak prtama dh 4 thun skrg ikhtiar untuk anak kedua pulak , ada peluang tk untuk sy hamil lg sbb lps bhnti ambil suntik perancang dh genap setahun lbih haid pun normal jak . strt bulan lalu dan bulan ni sy lmbt haid dh #bantujawab #SeriusTanya

4 Balas

sy strt mrncg nk ad bby bru slps ank umo 2 thun. mula sy stop prancg..period x tratur almost 5 month bru norml..lps tu,bru prgnt smula..in mean time kalo bbdn gmpl mcm sy mglin blh diet dlu,utk stbilkn hormon.sbb sy agk gmpl lps prgnt ank 1st.tp lps diet trun brt skit bru ok. smoga sis drezekikan prgnt lagi☺

saya jugak sama,,bulan ni je tiba2 delay haid,,saya dh jumpa doktor untuk merancang bby lagi,doktor bagi folic dgn vit,dan saya pun lambat haid,check samar2 second check negatif,

saya rasa ni hormon sis...saya pn mcm sis jgk

try jumpa doc n chck