Try to get baby after 3 years

Ada pandangan tak tentang tajuk ni 🤭. Merancang untuk pregnant balik selepas anak sulung umur 3 tahun. Teringin sgt nk pregnant.

5 Balas

hai awk, sy la tu. 1st pregnancy sy caesar, so mmg kena jarak. Tapi tak ambik apa² perancang, control sendiri ja. Lagipun sy bf anak 1st sampai 2y8m masa tu wean off terpaksa sbb rupanya Allah bg rezki baby. Skrg dah 13w2d Alhamdulillah. Dah lebih dari 2tahun Nurse ke doctor takda la bising sgt. Cuma kena marah sbb rancang sendiri. Doctor risau kalo sangkut sebelum anak 1st capai umur 2tahun..good luck dear..semoga berjaya

sy pun planning next pregnancy time anak umur 2-3 tahun. kalau kewangan okay, suami okay, kita sendiri pun okay, boleh je teruskan 😘. semoga dipermudahkan urusan awak 🤍

Inshaallah🤲🏻 sy anak first 6thun,2nd 4tahun and sekarang preggy yg ke3 38 weeks.. hopefully yg ni pun bersalin normal la tanpa jahit.. serik kalu berjahit

Insha'Allah, boleh Cuba... Sy pun dpt baby selepas 13 tahun anak yg kedua.. Jarak sis tu pun kira OK Sgt.. Semoga dipermudahkan..

Insyaa'Allah bley sis, jika rezeki yg Allah nk bgy. Sya preggy ank ke 2 skrang. Ank 1st dh 10 tahun umur dy.