28 weeks and Twins ☺️❤️

Ada mummy mummy yang pregnant twins tak? I nak tanya, kalau selera makan tu, makan banyak tak? Tidur malam selesa tak? Saya tak boleh tidur malam lah asyik berjaga saja 🥺 sebab pedih ulu hati

6 Balas

sy twins 32 minggu...skrg...pedih ulu hati sebab gestrik...sblum ni sy pn pernah kne selera mkn kurang...tapi awk nak kne mkn jugak mkn sikit tapi nk kne berulangkali...susu tu penting...

selera .. third trimester suka mnis mnis pulak.aritu xde pun. berat pun naik mndadak ..huhu kne control. susah tdur mlm.. siang kuat tdo. . pedih hulu hati slalu huhu #29weeks

3y ago

Saya nak sleep tu yang susah asyik terbangun macam nak muntah tapi sendawa je , satu malam tu, boleh dalam 6-7 kali bangun 😭

Cuba pn minum susu sebelum tido... X silap sy dlm susu ada 1 agent yg boleh neutralkn pedih ulu hati nie. N kalau boleh tinggikn bantal masa tido tu.

3y ago

Yang ni memang saya buat Alhamdulilah okay 🥰🥰🥰🥰🥰

mmg susah tidur...sy pn smpai skrg mmg susah nk tidur...mmg sgt ii xselesa...

3y ago

owh...larat lagi ke kerja...sbb klau twins ni cpat penat nk jln pn xlarat lagi ii sy ni dh 32 minggu...kaki dh bengkak...dah jadi sembab...kasut pn dh xmuat...

seronoknya dapat twins kan..mesti comel je

3y ago

amin.insyaAllah.semoga di permudahkan segala urusan ye

mee too 28week sama laaa

3y ago

sama laa sy pun susah nk tdo...kejap pusing kiri kejap pusing kanan...memg susah nk tdo...xthu la knpa...sbb sy pun ank ptma ni🥰🥰