Letgo Susu Efferty Mama

Hi ada mummies yg nk susu efferty mama perisa strawberry? Saya beli 2 kotak (30sachet) tapi bru consume dlm 2 sachet mcmtu.. reason nk jual sbb xleh minum x kena dgn tekak. Rugi kalau simpan. Kalau berminat boleh letak number phone nnti saya pm

Letgo Susu Efferty Mama
2 Balas

Berapa rm nk jual tu?sy di melaka.

3mo ago

Saya beli RM198.. nk jual balik dlm RM150 sj sbb dh minum 2 sachet.. boleh by pos

Brp sis

3mo ago

Saya beli 2 kotak ni RM198.. sekotak RM99.. dh minum 2 sachet, jdi jual balik dlm RM150 sj