SESIAPA YG SERASI UBAT NI.

Ada mommy-mommy serasi dengan ubat ni tak? Kalau serasi dan nak, boleh bagitahu kita. Sebab saya tak serasi, baru makan sebiji. Nak bagi free je. Baru sangat sangat beli. Saya area JB

SESIAPA YG SERASI UBAT NI.
15 Balas

ha ah same la saya.. saya ade jugak.. makan mase2 mula2 pregnant aritu je.. tp mcm kuat sgt ngan diri ni.. smpai cirit birit.. kalau nak sy nak bg saje je.. cume posla.. byr pos sahaja..

Sis try makan ubat ni sebelum tidur. Nurse saya pesan cam tu. Sal ubat ni tinggi dos, tu perlu makan sebelum tidur

mula mula x serasi.. lepas 2 minggu dah serasi

Syaa tk serasi sya mkn folic asid biasa je

alhamdullilah.. sya ok dgn asic folic ni.

saya. 4 kotak dh saya makan.

yes, I'm good with this

Kenapa tk serasi jd mcm mana?

2y ago

Ooo sama kalau saya amik zincofer tu sy plk tak tahan jumpe doc tukar ubat😬

nakk. kena bayar pos ke

2y ago

Sy jb. Awk luar kwsn ke ?

kne amik sendiri ke

2y ago

Taktak. Saya jb. Boleh je nk pos. Bayar pos je.