Perlu bantuan

Ada mana2 para ibu pernah bunuh insect ka lipas ka semasa hamil? #ingintahu #pleasehelp #firstmom

8 Balas

sya hritu spray semut merah tu..banyak pula dlm bilik😅asyik kena gigit je hbis badan ni..spray lah tempat tepi tu,niat semut je..last masuk balik ada lipas mati sekali🤦🏻‍♀️tak tahu ada lipas situ..dia terhidu sekali,benda tak sengaja.suami kata takpe...dh tak nampak dia ada situ

penah lg2 hat jenis terbang2 laju je tgn ni, bukan niat nak menganiaya binatang kan .. now ank keluar dia pun takut lipas .. 🤣

saya kerja pest control jd bukan setakat lipas, segala jenis kena bunuh.. 😅

Pernah🤣sy spray je. Sbb sy takut nnt merayap smpai ke bilik.. xkan la nak biar kn je..

Bunuh jelah. Sunat bunuh serangga/haiwan perosak.

Kalau saya lepas bunuh rasa bersalah la pulakk,

Pernah je. Janji tak seksa.

Pernah je