pregnant

ada kemungkinan x untuk pregnant kalau bukan waktu subur?

10 Balas

Sbelom sye dpt thu sye ade pcos sye slalu check upt , biase la negatif 😅 bile da lpas dktor ckp sye ade pcos sye tros stop check upt .. xnak brharap , lgipon tgah mkan ubat dktor kasi so xnk pikir sgt la ... org kate pcos susah nk pregnant😖 tp its okay, i'll try my best n mkan ubat dktor ☺ bulan ni mkn ubat tp xperiod lgi, pelik 🙄 #BaruKhawin #PCOS

Ada chance cuma peratusan kecil. Tips kalau nk dpt dpt ketepatan, kalau boleh kerapkan bersama dlm tempoh 3,4 hari sblm subur sampai harinya utk mendapat peratusan yg tinggi

Sya xprnah cek wktu subur bile, sbb xtau nk cek mcm mne...tpi alhamdulillah sya ngndung skrg ank yg ketiga

5 hari sebelum dan 2 hari selepas subur ada peluang lagi. Selain tu kebarangkalian sangat rendah.

Maybe sis. X mustahil. Kita merancang, tuhan menentukan. 😊

Biasanya agak tipis time tu

Ada...kun fa ya kun..

kuasa tuhan ❤

ADAAAAA

Ada..