Muntah..

Ada ke yg mcm sye.. Lps mkn.. Kdg ok.. Kdg munth balik smue yg kita mkn.. Kdg smpai rase x bertenaga bila da muntah smue.. Sobb sob.. Na mkn balik menu yg sme pn rse tkot2..ada x cara2 untk elak muntah2 ni.. ?

4 Balas

Sama mcm sy. Dr first first trimister sampai 4 bulan mkn atau minum apa shj mmg akan kuar balik. Kdg nangis xtau nk bt apa. Tp mommy kena paksa jugak mkn. Tips dia mkn sikit2 tp kerap. Ambil la apa2 supplement. Jngn xmkn langsung takut nanti penyakit lain pula dtg

elak makanan yg boleh buat kita muntah. cari sampai jumpa makanan yg kita blh mkn. dlm kuantiti sedikit tapi kerap

Sama sis saya pon makan ja muntah makan ja muntah sampai lembik takut nak makan sbb asyik muntah ja hmm

Bedal buahan je sis