Postpartum Anxiety

Ada ke yang mcm saya hari2 tidur mimpi buruk. Kadang kadang tidur sejam pun mimpi buruk. Sampai rasa nk tidur pun malas. Hari pertama bwk baby balik rumah saya mimpi baby gigit saya lpstu gigi dia tajam, esoknya saya mimpi mak saya meninggal lah, mimpi angin kuat sangat sampai langit warna hitam lepastu cermin balkoni begegar pecah, mimpi gunung berapi meletus lepastu lava tu masuk dlm mulut dan saya muntah (saya ludah air liur betul2 sampai basah baju). Mimpi kain bedung baby sy tetarik mesin potostat sampai baby sy patah masuk dlm tu, sy terbgun sbb saya tersedar sy menjerit. Saya kadang2 pun sedih tanpa sebab, tp sy tak tahu kenapa saya sedih 😔😔😔 saya okay je ada mak tolong jaga, suami pun sentiasa jaga baby

15 Balas

Kerapkan baca zikir dll. Moga dilindungi daripada sebarang kejadian yang merbahaya ya mommy

pasangkan ayat alquran 24jam sis. Beli plug ngaji2 tu ada jual kat shopee murah je.

Jumpa ustz sis buat rwtn. Sy ponn pnh jd msa kndungan 3bln.ustz bg air penawar

saya dah second trimester , hari hari mimpi buruk…

pasang ayat ruqyah