39 minggu

Ada ke yang da bersalin? Due date 17/3 kalau tk ada tanda jugk kne serah diri 16/3 sbb ada gdm on diet control. Kalau boleh tk nk la sampai serah diri😭. Ada tips tk, da berjalan terlebih da. ##firstbaby #firstmom

2 Balas

sy 13/3 due 12/3 ni serah diri gdm on d/c jugak..blm bersalin😑

1y ago

tu la sis..😌hrp2 lah baby keluar sblm induce.... walaupun tinggal bbrp hri je.... fikir baik2 je lah... hrp sis pun dpt bersalin sblm serah diri😊.....

Kerap bersama suami