Sakit bawah perut

Ada ke sp2 tips?saya kerap sakit bawah perut ..baru2 ni teruk sikit,sampai kena kencing kotor ..sakitnya rasa mcm nak beranak ..tapi kali ni kena lg ..tp rasa sakit xda lah sakit mcm masa mula2 kena tu ..ada le tips nak elak sakit tu berulang lagi atau ada ke yg kena macam saya?

3 Balas

kna pegi klinik check lgi air kencing. klu ada kotor lgi kna dptkn ubat utk merawatnya. takut melarat nnti bhaya.

Awk inform pada nurse or doktor y di Kk tu.. Pastu kne byk kan minum air barli taw wak

pergi klinik buat check up sis.