Tido tak selesa

Saya pregnant 10w sekarang kalau tido mcm tak kena je pastu tak nyenyak pun. Pusing kanan tak kena pusing kiri tak kena. Tido terlentang pun tak kena. Normal ke ye. Nak tido nyenyak 😔 #firstmom

10 Balas

rasa nak nangis bila terjaga sebab mandi peluh...kerap terjaga tengah malam/pagi ke tandas... mmg kurg selesa tidur sebab kena kerap pusing ke kiri ke kanan utk cari selesa pinggang...

Sama…saya perasan sy ada habit baru bila tido. menggeliat dan asyik regangkan tangan dan kaki. Ada effect tak ya pada baby? Sy pregnant 10w

hahha sama saya jugak, saya 9week 4days, punya la tdur tak selesa skjap kanan skjap kiri lpstu trjga tdur balik, seakan takleh lena

saya selalu tidur pasang sleep sound.. tidur memang lena.. tapi tetap juga akan terjaga tengah malam untuk buang air kecil..

sama sis. dah paginya kene kerjaa🤭

Saya pun Sama cukup susah nk tido

ingatkan sy sorang je mcmtu hehe

Kita sama la ☺️

sya pun jga sis😁