DUE 40weeks

ada ke mommys here yang 40weeks tapi belum ada tanda bersalin? nervousnya saya ni macam macam duk pikiaq pasaipa dik baby ni takmau keluaq lagi 😢😢😢 ke normal je ? sorry la saya firstime mom.

17 Balas

hi mommy, tips sya nk bersalin cepat, selalu bersama suami, maksudnya having sex. tak silap tu salah satu cara nk bersalin cepat. bukan nk kata melucah. tapi tu atas pengalaman saya.

6mo ago

betul...mmg btul ni..nurse n doc pon ckp..tp kalau laaratt laa