Demam, selsema , batuk . 37week 2 hari

Ada ke mommy2 yg penah demam saat2 nak tggu hari bersalin . Mommy buat apa ye? Ada makan ubat selain folid acid tu tak.

1 Balas

saya jumpa dr terus bagitau misi yang saya selsema,demam & batuk tapi saya hari tu demam dalam luar sejuk so dr suggest buat cov test . Alhamdullillah result -ve dr just bagi ubat batuk&selsema saja tapi makin hari rasa macam makin teruk saya g lagi sekali kat kk besar dr cek suruh ambik darah dan bp apa semuanya Alhamdullillah juga result semuanya ok , dr bagi antibiotik & panadol .. mula saya rasa taknak minum tapi demam makin teruk saya makan semua ubat tadi alhamdullillah saya dah sihat hahaha risau juga nak makan sebab takutlah ada baby kan tapi baby elok la aktif saya makan bila perlu ja tak perlu tak payah makan ..

1y ago

Alhamdulillah semoga kita semua sihat selalu. Tadi sy dah check up nurse . Dah ok semua