Kerak kepala baby

Ada ke mommy sini guna produk dari tropika ataupun ardora untuk hilangkan kerak kepala baby which one ok ya? Baby saya almost 5month still ada kerak kepala dah bagus nak hilang tp mcm brtambah pula sekarang.... Ataupun produk lain ke yg ok utk hilangkan kerak kepala bby huhu tolong suggest mna yg baik ya .kalau baby oil dari pureen atau Johnson baby sy dh guna tapi still same mommy huhu 🥺#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

17 Balas

sy ari tu pkai yg frmasi xjd powm mse tu bby 2 bln..sy gna yg dktr sruh.xjd jgk..last2 ckur trus...shri 2 trus hilang xmncul dh kerak kpla tu...ikutkn syg nk ckur sbb bby girl..

1y ago

bby sy dh cukur 😢 dh bkurang 2mnggu lepas tp hrini mcm naik smula