Pelupa lepas beranak

Ada ke mommy kat sini selepas beranak kerap lupa. Saya selalu kena marah dekat suami sebab lupa letak barang la lupa tu lupa ni.

1 Balas

pnh dlu bc ada article tu tulis..ia normal bg pmpn yg pnh melahirkan sbb byk urat putus .Wallahualam..mcm sy lg teruk pelupa nya.. dari sy bujang kesan pre-kimoterapi dgn lepas bersalin..dia jd double triple pelupa😅tu kalau buat pape esp simpan brg2 or dokumen penting bgtw husben siap2 dkt mana .incase kita lupa husben tw dh dkt mana letak...hee😅✌🏻