Pregnant selepas gugur

Ada ke mommies yg experience pregnant smula slepas 2 mgu gugur ? #Curious

9 Balas

I've got my friend. tp bukan 2 minggu lepas gugur. tapi sebulan lepas gugur tu terus lekat balik. elok je sihat semua.. sampailah bersalin. dapat baby girl. memula p kk tu, nurse terkejut sebab eh datang pulak. bila tau pregnant lagi, nurse bising gak memula. tak jaga la.. tak pantang la. tapi dia buat dek je. dah rezeki kan. 😊

2mnggu dh gugur klau check upt memang still positive... tp klau scan rahim kosong ..sy dlu jugak mcm tu ingat pregnant sbb bru je ggur 2mnggu tp bukan ..nak dkat sbulan upt positive.. sy ggur bulan 12 2021..bulan feb 2022 ni btul2 pregnant skrg dh 33w/ 8bulan lebih

saya keguguran bulan 6 alhamdulillah bulan 7 mengandung semula... nurse tak marah pun tapi nasihat banyak skrng da masuk 14 week lebih.. harap2 baby membesar dgn sihat dan di panjangkan umur aminn..

2y ago

jadi start sy bleding termasuklah waktu keguguran tu 15 hari lepas tu saya x keluar darah da smpai la skrng da 14 minggu 4 hari .. sy ikut scan EDD dari klinik saja..

2 minggu lepas gugur? sis tak pantang ke? or takda darah nifas ke? sbb jika masih ada darah nifas tu, haram ya bersama suami.

2y ago

Slps darah dh betul2 clear n mndi wajib

sy gugur bln 3...bln 4 alhamdulillah pregy semula... skrg da 23w😍

2y ago

Btw tahniah. Take care mommy to be

sy 🙋🏻‍♀️ ... Alhamdulillah kuasa Allah.. skrg dh 4bln..

2y ago

sorry .. xperiod pun.. tau2 dah lekat.. lps bleeding pantang 2mnggu cmtu termasuk bersama.. bln sterusnye cek2 dh lekat. skrg dh 6bulan.. kuasa Allah

Sy pregnant selepas 5bulan keguguran,skrg 16week 6hari😊

sy bulan 5 gugur..bulan 6dtg period...bulan 7 sy hamil..

sy sebulan lepas gugur baru pregnant balik

2y ago

Alhamdulillah take care mommy to be. Awk period dulu k bfore next pregnancy tu ?