Sape penah makan ubat antibiotik doc kk yang kasi?

Hi Ada ke mommies ii yg makan ubat antiobiotik ni untuk keputihan? Okay ke ambik ubat ni 3 biji sehari dlm deskripsi ubat ni, saya takut nak makan sbb saya dah 37w mmg sy ada ckp kt doc sy punye keputihan banyak, so doc bgi ubat antiobiotik ni utk hilangkan keputihan, okay ke sy makan? Tq#seriusnanya #firstmom #bantusharing

Sape penah makan ubat antibiotik doc kk yang kasi?
2 Balas

klu dktr yg bg, boleh je takde masalah. klu awk beli sndri kt farmasi tu yg kena risau.

ikut je arahan Dr sis. kalau Dr cakap ok, means ok.