Calla milk

Hi! Ada ke kat sini minum calla milk? Betul2 bagus utk ibu mengandung ke?

3 Balas

hai. yess, kawan saya memang minum Calla Milk sejak bujang, dah nikah, pregnant, jd mommy. tak putus. baby keluar pun skin cantik. xde kerak putih2 tu. x sangkut GDM sbb manis Calla Milk bkn dtg dr gula putih.

Hii. I dah consumed for few weeks. Bagi i, okay je. Masa check up nurse kata bacaan hb semua cantik padahal i tak jaga makan sangat. Alhamdulillah. Semua flavour sedap hehe

xpasti la betul bagus ke x.. sy baru try jugak, baru 4 sachet. alhamdulillahh dah x mual muntah2. rasa bertenaga dr biasa. sy baru 8w2d