Pengasuh anak

Ada ke ibu² yng bekerja hntr ank ke pengasuh? Mcm mna ya ibu² kuatkn hati n mental untk bekerja..bleh tk share² atau bgi semangat.. Sya suri rmh dh 4 thun..ank ada 2 orng.. Sjk ekonomi smua mkin mhal ni..sya rsa bila suami je kerja mcm x ckp..sbb gji nya 2000.. tolak rmh..motor.. blnja keperluan ank n brng dpur..tnggal brpa je.. sya nk krja tpi tu laa hati ni kdang berbelah bahagi jga.. suami tk bgi krja dia srh ddk rmh jga ank je..cma sya ksian je tngok suami smpai trpksa buat 2 krja..sbb dia krja kilang sjak² smua dh boikot brand nestle ni..kilang pn dh mkin kurangkan pekerja...kdng tu dlm seminggu 4 hri je dia dpt krja.. Tu yng kdng duit ckp..kdng tk ckp..

17 Balas

bulan 1 dah start kerja next month hati i tak tenang i tinggal dkt melaka skrg i pantang dkt mak rmh johor suami i suruh i berhenti kerja supaya jaga anak i terus ckp dgn dia anak i nanti mak i yg jaga sebab i boleh senang pergi kerja hati i lega sebab mak jaga next month start kerja Semoga Tuhan dipermudahkan segala urusan family i 😇🥰

Cari pengasuh yg dipercayai kne tanya kwn2 dlu dan kalau boleh jiran dekat2 jd senang apa2 org keliling kenal dia. Cari juga yg xramai sgt anak jagaanya. Selebihnya tawakal je. Saya pg melawat dlu rumah pengasuh sblm pilih nk letak baby dlu.

kje online sis..in shaa allah ada jln nye...dn rezeki sis

Semoga dipermudahkan mommy ❤️

semoga dipermudah urusan

bayar pengasuh lg mahal

sis duk mna?