33minggu 1hqri

Ada ke ibu2 yg suka mandi malam sebelum tido?ada effect apa2 tak kat baby nanti?sy suka mandi sebelum tido sebab musim panas ni kan #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

Saya setiap hari mandi tengah malam. Tambah2 kalau kandungan dah cecah 7 bulan keatas. Panas dia lain macam. Selagi tak mandi, gelisah je rasa. Dah mandi fuh lega. 🤣 Alhamdulillah elok je sya dan baby 🥰

3y ago

Patut lahh org lain xbpeluh pon kita yg berpeluh lebih. Kalau kat dapo tu dh mcm pegi jogging peluhnya hehe

Sy mndi je mlm bby ok je slmt bersalin da

3y ago

Alhamdulillah boleh diteruskan la kalau gitu ye hehe