Burn out jaga bayi

Hi ada ke ibu2 yg burn out sbb jaga newborn? Boleh bagi tips manage stress takk

2 Balas

u definitely need a me-time. minta husband untuk ambil cuti or minta tolong family utk jaga baby sekejap pun takpe. then u pergi mana² tempat utk release stress u like grab a coffee at cafe, go spa or saloon, meditate, pray, or just simply go jalan² kat taman/tempat yg u rasa mendamaikan. u need it girl ❤️

tolong amik cuti sehari dua untuk awak me time. baby tu mintak husband tolong jagakan, atau family jaga.