Kaunseling online for mums

Salam semua, sebelum ni sy ada post pasal saya stress burn out jaga ank (sy dh delete). Skrg, saya nk cuba cari jalan penyelesaian. Boleh ke mummies share kt mana saya leh dptkan kaunseling secara online/f2f selain kk? Utk burnt out moms. Kalau swasta ke.. tq in advance mummies. #Sharing_dong_Bund #bantujawab

2 Balas

nie ape yg kwn sye suggest.. 1) peg klinik swasta (better yg awak familiar/slalu peg) mintak nk buat stress test.. dr situ Dr akan nilai awak sme ade perlu bntuan pakar atau x..

cuba search miasa malaysia