Hampir 2 bulan

Ada ke ibu2 yang macam saya, keluar darah hampir 2 bulan lepas cucuk depo? Saya kadang2 rasa macam nak pitam, macam lalok je sebab darah asyik keluar tak berhenti.

1 Balas

sy lepas seminggu cucuk depo terus period sampai skrg dah sebulan lebih. maknanya kita x sesuai depo. nie first dose cucuk sy. tp sy skrg just pakai pantyliner sbb spotting je. mybe sy x kn amek dah next dose depo

1y ago

sy dah inform nurse sy, x nk cucuk dah. nk ambil pil je. merana sebulan lebih period even sikit²