Kedudukan janin awal trimester

Ada ke ibu² kat sini yg seawal 8 weeks ada rasa bonjolan perut pada kedudukan janin lps scan? Pegang² tup2 rasa bonjolan kt perut . Scan hritu mmg sebelah kanan kedudukan nya . Nk tau jgk pengalaman dan perasaan ibu² yg first time rasa mcm tu .

2 Balas

anak no brp ni? awal2 jrg ade bonjolan. sy 2 kali preggy dah anak kedua umur 2 bln pun xde rasa. n sy x prnh dgr pulak org lain share ade bonjolon melainkan ade cyst or ketumbuhan boleh jd. sbb baby besar guli je blum dpt lg benjolan perut besar

1mo ago

anak first .. hritu scan mmg situ kedudukannya .. tp xde plak doc kata detect cyst ke apa .. tp terasa bonjolan kt perut tp bkn lah bonjolan truk. sikit je sis

saya dah 3 kali pregnant memang akan ada bonjolan kat bawah tu , tu maybe kantung baby hehe

1mo ago

haha sng nk detect . sy first time rasa . so excited sgt , asyik pegang tang situ je🤭🤭