Sakit pinggang ke bawah

ada ke ibu yang macam saya. sakit dari pinggang sampai ke kaki sampai tak boleh tidur. baring tak kena duduk tak kena berdiri lagi la tak kena. sapu2 minyak pun tak jalan. lepastu rasa macam nak membuang tapi masuk toilet tak membuang pun. btw saya 22weeks. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

sama mcm sy.. org kata tulang pinggul nak melebar.. rahim nak mengembang.. tiap2 mlam nak tidur msti kaki krem.. punggung pun sakit lenguh..

1y ago

yeke. serba tak kena dibuat nya sis. tak selesa langsung.