38MINGGU2HARI DUE 3/2

ada ke due sama tp dh bersalin? atau due yg sama tp tak beranak lgi😩 celah2 kangkang dh sakit2 dh ni bila berjalan. masih lagi anta anak pergi skolah, amik balik skolah naik motor. nerbes jgk menunggu apa tanda2 yg nk turun 😂 26/1 ni scan 39minggu. rasa2 nya kalau tak beranak gak mesti doc bg tarikh serah diri kn?

2 Balas

dktr bg surat bila smpai 40w ngam2 (if takde gdm). klu ada gdm 40w serah diri.

5mo ago

itulah. tapi klu dh buat mcm2 bby pun syok kt dlm nk buat mcm mana. cuba la solat hajat, pujuk2 bby cakap2 dgn dia.