39w4d 😌 Masih tak beranak lagi. due 3/2

masih bertahan dan tak beranak2 lagi. 😣 kita ni nk sakit2 dirumah terus ke hospital, xnk serah diri. xpnh anak lain lewat gini, yg ni je smpai 39w lebih🤣kita ni xnk induce, nk sakit natural dia tu. haihhh. cuba bg tips nk bg cpt2 beranak selain bersama dgn suami. 😅#seriusnanya

1 Balas

Dah cuba minum air kelapa? Saya haritu tengahari minum air kelapa . Ptg terus pecah ketuban. Esok terus bersalin🤭

5mo ago

dh sis, makan nenas pun dh, mkn kambing pun dh 😅😅🤣 minum air kelapa bnyk dh. masih beronok ronok dia dlm perut.