alahai anak

Ada ke dlm ni yg anknya xnk dgn ayhnya. Ank sy klau ayhnya pgg, dia akn ngs xnk. Npe ya? Sy yg rse letih dan xboleh buat benda lain.

1 Balas

Sama mcm sy jgk.. mmg xboleh nk buat kerja sgt.. klu buat kena sepantas kilat.. klu x, baby asyik menangis panggil ibunya saja, klu xdiambil makin kuat menangis.. klu dibiar jer menangis nanti time tdo asyik mengigau menangis.. btw baby sy baru masuk 2 bulan.. kakaknya dulu xde mcm nie.. lain anak lain ragamnya .