Fresh Milk Vs Formula Milk

Ada ke di sini ibu2 yg da start bagi anak umur 1 tahun ke atas fresh milk full cream menggantikan susu badan atau susu formula? Kalau ada, boleh share berapa oz dlm sehari beri anak fresh milk? Anak sy kerap sembelit, sy bercadang utk tukar ke susu segar dari susu formula sekarang.. Tapi sy masih ragu2 cara pemberian dan keberkesanan utk anak yg mengalami sembelit.. ?

1 Balas

Kene tny doctor..utk sembelit tu bagi minum air masak and makan buah

4y ago

Terima kasih puan.. 😊