Heartburn/Pedih Ulu Hati

Ada kat sini yg setiap malam kena heartburn tak? Lepas tu angin sangkut dkt tekak, nk sendawa tp tak boleh keluar.. Ada cara ke nk hilangkan? Maybe sbb mkn pedas tp xdela pedas sgt, klu x pedas x lalu makan huaaa Huhuhu #1stimemom #firstbaby #advicepls

2 Balas

saya pun macamni skrg, setiap hari sakit kepala, loya. lapar tu lapar tapi takde nafsu nak makan. kalau ada selera pun masa lapar je. pastu mmg taknak makan makanan tu lg dah mual 🤮