34weeks. Jari jemari sakit apabila menggenggam.

Ada kaitan dengan hormon ke ye? Adakah ni serius? Saya rasa sakit sangat bila nak clench jari² saya untuk kedua belah tangan.. Been a whole week dah macam ni. #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

normal sis. Carpal Tunnel Syndrome tu. akan hilang lepas bersalin, bila air2 terlebih tu keluar dari badan. kurangkan activity2 berat dalam rutin harian, untuk mengurangkan kesakitan.

Normal. Doc kata air jadi bkumpul di tangan/kaki, tekan urat

biase nye sbb kekurangan kalsium

normal