tips nak gemuk sikit

ada kah tips lepas bersalin nak kekal kan berat badan ..sbb sis lepas bersalin badan makin kurus dah mcm tengorak hidup apakah penyebab nya tu

12 Balas

Sama sisss. Sy pun makin kurus berat skrg 52kg. Sy tinggi lagi la mcm chopstick berjalan 😂 masa belum kahwin mmg kurus. Beranak 1 masih maintain 55kg. Lepas stop pill naik mendadak. Beranak no 2 sangkut gdm so takleh makan banyak. Sampai dh beranak calorie deficit from 68kg to 52kg. Anak baru 2 bulan. Orang semua terkejut tgk.

follow. ank dh nk masuk 3 tahun. single 43kg pregnant 48kg now 38kg 😭 sampai doc tegur,knpa kurus sgt ni. org lain kawen bahagia ada anak. sy bahagia je,cuma mknan yg sy mkn tu,dpt ke anak je. sy xdpt🥲

Saya sebelum kahwin berat 39 kg Lepas kahwin berat 40kg Masa mengandung naik 50 kg Lepas bersalin turun 43 kg Sekarang berat saya naik sikit 45 kg.. saya Cepat lapar sbb menyusu..

Meh sini sis amik lemak saya yg berkilo2 ni… Saya nak bagi free je 😆 Nk tak? Kalau nak bagi alamat saya tolong pos kan 🤣🤣🤣

sy berat 43 sblm peknen..peknen 55..lps brsalin turun 53 pastu naik 55 blk..sy byk mkn sbb sllu lapar sbb mnyusu

sebelum mengandung 43kg masa mengandung 50kg dah bersalin 43kg tapi ramai yg tegur nampak berisi..pelik ni

Lepas bersalin standart rasanya kurus. Tmbah2 klau direct bf. Lgi laa.

susu full cream sis cubalah

cuba minum susu full cream

Makan makanan tinggi carbo