Hyee.. 14 minggu 5 hari kandungan

Ada kah cni ibu" hamil yg kerap sakit kepala di usia kandungan 14week5day..?cara hilgkan pening macam mana yaa..? #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Saya makan panadol. Sebab saya jenis yang once dah sakit kepala, sakit tu attack macam migraine. Memang sakit sangat. Urut pon tak jalan. Btw panadol selamat ye untuk consume time pregnant, cuma kalau boleh jangan kerap & ada had dia

sy minum air putih byk2 dan minta tlg suami atau adik picit kan kepala