hai . saya mau tnya2

ada ka yg berpngalaman bgni sya nika kg ja tp skg sda mngandung 5bulan tp blum urus surat kawin . ble ka tu urus time mngndung sda ni.

4 Balas

better urus sekarang sis nnt baby dah keluar susah dah nk cari masa tuk urus surat kawin n ank lg

better puan pergi uruskan ..bagi memudahkan pengurusan untuk daftar kelahiran baby nanti..

kalau boleh urus la itu surat kawin dulu sbb nanti baby lahir takut susah mau dapat IC

baik urus skrg. takut nnti jd masalah. undang2 pandai berubah.