Perut kecil 7 bulan

Ada ka sesiapa yang mempunyai pengalaman anak pertama perut kecil ? Normal tak ye bagi kandungan yg berusia 7 bulan ? Saya bersykur sebab perut sy tak nampak sangat sekurangnya tak jadi tumpuan. Tapi org sekeliling kerap ckp perut tak nampak lah, iyake 7 bulan kecik lah, pastu cerita yg masa diorg preg tu perut diorg dh npk dsb... Sy rimas lah, dan boleh buat saya jadi stress. 🥴 cmna ye nak tutupkan mulutttt merekaa.. Tapi klu sy buka baju nampak je perut sy bulat 😌#firstbaby #ingintahu #seriusnanya

31 Balas

sy baru je kene perli tadi.dah 5bulan tapi perut kecik diorang cakap😅 takpe sis..kita rileks je kan..janji baby kita sihat 😄😄

2y ago

sama la dh 5 bulan perut X nmpak kecik je bile bukak baju nmpak je bulat besar 🤣#baby first

bg sy prut kecik ke bsar ke tak pnting. yg pnting baby dalam tu sihat jer ... biasala mnusia ni mulut takleh nk tutup.

saya 6bulan baru nampak sikit , anak first .. ok je sis .. asalkan baby sihat .. kita sihat 👍🤗

awak saya ni bdn berisi perut pon kecil jadinya haha. dh 32 week perut kecik jee. 🤣

sy dah 9 bulan perut kemas je . tp jnji anak sihat .. cukup gerak n senang nak bt pilihan baju

2y ago

Alhamdululillah, semoga dipermudahkan 🤲

Haha bagus laa sis perut tak berapa nmpak nnt senang kurus balik lepas bersalin

Relax sis. Tak perlu cakap apa apa. Just enjoy your pregnancy journey ❤️

kita senasib sis, tapi tak apa janji baby sihat saja

Me too kena ckp perut kecik. Ignored jea. 🤣

sama lah sy sis.. perut kecik je da 7 bulan