37 minggu 2 hari

Hi . ada ka momi2 yang due date 21/6 . Yg dah bsalin . Sy harini masuk 37 minggu 2 hari . Dari semalam sakit bawah perut macam senggugut sakit on off sampai pagi ni . #bantusharing ni tanda2 nak bersalin ka ?

12 Balas

Sama due kite , tp bby sy msih enjoy dlm prut 🤣 tnda ape pun blm kluar kaki pun xde bngkak , cuma mak sy kata klau sakit mngras tratur mkin lma mkin krap tu tnda nk bsalin , sbb ade org yg xde tnda lndr dn darah kluar , mcm mak sy sakit je trus nk brank 😂