37 minggu 2 hari

Hi . ada ka momi2 yang due date 21/6 . Yg dah bsalin . Sy harini masuk 37 minggu 2 hari . Dari semalam sakit bawah perut macam senggugut sakit on off sampai pagi ni . #bantusharing ni tanda2 nak bersalin ka ?

12 Balas

Sma!! Sy pun due 21/6 msih xde tnda cuma kerap mngeras dan sakit tulang pelvis. X sbr nk branak juga ni 😆

1y ago

hahaa yaa sy sakit tulang belakang and pinggang jg . bawah perut pn sakit2 dah tp skrg dah ok . sy msih pantau lg kalau sakit tu kerap dtg .

sma due dgn sy,21/6 tp alhamdulillah sy dh selamat bersalin pd 27/5,baby nk kuar awal dr due