37 minggu 2 hari

Hi . ada ka momi2 yang due date 21/6 . Yg dah bsalin . Sy harini masuk 37 minggu 2 hari . Dari semalam sakit bawah perut macam senggugut sakit on off sampai pagi ni . #bantusharing ni tanda2 nak bersalin ka ?

12 Balas

Sama Due Sis ! Sekarang Ni Baby Kerap Mengeras Setengah Jam Setengah Jam Lagi Lagi Waktu Malam , And Keputihan Warna Susu Pun Dah Selalu Keluar , Akak Saudara Kata Tak Lama Lagi Keputihan Tu Naak Habis Akan Keluar Dengan Lendir Yang Darah . Dah Rasa Berat Jugak Bawah Perut Ni . Kadang Vagina Ni Terasa Denyut Denyut Nyeri Sikit . Tak Tahulah Yang Ni Betul Tanda Nak Bersalin Ke Apa ? Nak Tanya Pada Yang Berpengalaman Walaupun Yang Ni Masuk Pregnancy Yang Kedua 🤣 Anak First Tak Pernah Rasa Mual Ke , Sakit Contraction . Tiba Tiba Ketuban Leaking 48 Jam Emergency Czer . Dah Doctor Induce Ubat Baru Rasa Contraction ( Rasa Tak Sakit Sangat ) Masih Boleh Baring Baring Vc Husb Sambil Nangis Pastu Masuk Tidur .